Detox Dr. Blend – tips en review

door | nov 29, 2015 | Komt van pas

Hey ho, let’s go detox! Een jaarlijks terugkerend onderwerp is de detox. Waar bestel je het beste een detox? Hoe bereid je voor en alles wat je altijd al wilde weten over het doen voor een detox. Dit jaar in de hoofdrol; De Detoxbox van Dr. Blend.

NOTE: Een goed begin, maak gebruikt van mijn kortingscode eli1DrBlend5 en krijg korting op jouw detox.

Detoxen met de Dr.Blend detoxbox

Wat is een detox?

Voor mij is een detox de ultieme reset van je lichaam. Als je al een tijdje niet genoeg aandacht aan je lijf en voeding hebt besteed. Een paar dagen rust geven aan je lijf voelt voor mij als een ritueel en een mooie start weer voor een gebalanceerde levensstijl. Met andere woorden; ontgiften. Een paar dagen even geen zooi in je lijf gooien.

Sinds kort is er een pretox blog, je lijf prepper op je detox, ideaal. Nu te bestellen met 5%korting; eli1DrBlend5

Detoxen met de Dr.Blend detoxbox

3 Dagen detoxsapkuur Dr. Blend

Persoonlijk vind ik de 3 dagen detox het meest ideaal. Wel effect, maar toch makkelijk in te plannen in je leven. En als je hem goed plant, kan je in het weekend erna, weer mee doen met de normale gang van zaken. Opbouwdagen doe ik het liefst op zondag en maandag, dan 3 dagen detox en op vrijdag afbouwen. Dan ben je met het weekend wel klaar voor iets lekkers. Alhoewel ik uit ervaring kan vertellen dat ik alles wel zolang mogelijk probeer uit te stellen. Maar koffie ontkom ik toch niet aan dat ik dat het meeste mis.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Dr. Blend (before DrDetoxBox) (@drblendofficial)

Hoe bereid je voor op een detox?

Tijdens het voorbereiden op een detox, ga je je lichaam gedurende 2 dagen laten wennen. Tijdens deze fase ga je terug naar de basis en eet je voornamelijk onbewerkt voedsel, zaden, noten, groente en fruit. Hiernaast is het ook belangrijk dat je veel drinkt; water en thee. Deze producten kan je het beste vermijden:

  • Zuivelproducten zoals kaas en ijsjes
  • Yoghurt en melk
  • Suiker
  • Gebakken of gefrituurd voedsel
  • Frisdranken en snoep
  • Voeding met toegevoegde suikers
  • Zout
  • Cafeïne
  • Alcohol

Wat zijn de lekkerste sapjes uit de Dr. Blend detoxbox?

Ik kan uit mijn laatste detox nog herinneren dat ik een aantal sapjes echt niet weg kreeg. Het goede nieuws van de sapjes uit de Dr. Blend detoxbox; er zitten geen ondrinkbare sapjes in. Ik vond ze allemaal lekker. Natuurlijk is een gembershot pittig. Mocht je dat nu echt te heftig vinden. Dan is mijn tip, gooi hem in de nr. 5 van je dag. Lekkere combinatie!

Detoxen met de Dr.Blend detoxbox
Detoxen met Dr. Blend

Kortingscode voor een detox box van Dr. Blend

DRBLEND15

Geen idee tot wanneer deze kortingscode geldig is, dus wacht niet te lang! En vergeet niet af en toe lekker te chillen met een tijdschriftje onder een deken. Happy detox!

Detoxen met de Dr.Blend detoxbox

Bonustip: bestel wat extra shotjes met je detox mee. Dan kan je de dagen na je detox af en toe nog lekker een sapje tussendoor nemen. Zo hou je die focus extra lang vast.

Lees ook deze blogs voor een healthy lifestyle:

Wij maken gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *