4 Tips om romantisch te overnachten in Nederland

door | dec 17, 2020 | Accommodaties, Nederland

Verliefd? Verloofd? Pas getrouwd? Of gewoon iets heel anders te vieren? Dan doe je dit met een romantische overnachting in Nederland. Gelukkig vind je in ons kleine landje heel wat mooie plekjes om romantisch te overnachten. Van zeer bijzondere overnachtingen op vreemde locaties tot prachtige hotels. Vinden wat bij je past? Appeltje eitje! Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je uit kunt kiezen. Wij helpen je graag op weg. Hier zijn 4 tips om romantisch te overnachten in Nederland.

1. Romantisch overnachten bij Van der Valk

4 tips om romantisch te overnachten in Nederland - Van der Valk

Wie op zoek is naar een romantische overnachting in een hotel, kan zijn hart ophalen bij Van der Valk. Zij beschikken over een groot aantal hotels door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een hotel nabij of juist in de plaats die je zó graag met je geliefde wilt bezoeken. Ook op het gebied van romantiek valt hier niets te klagen.

In de meeste hotels is keuze uit een geweldige arrangementen. Overnacht bijvoorbeeld in een hotelkamer met jacuzzi of geniet van een Suite Dream Arrangement. Dat laatste is een arrangement voor mensen die écht van luxe houden. Hier word je verrast met een ontzettend luxe kamer, ontbijt, een 3-gangendiner en een fles champagne op de kamer. Als dat niet romantisch overnachten wordt!

Dat het romantisch is, weet ik uit ervaring toen ik nachtje in het gloednieuwe Van der Valk Hotel in Nijmegen-Lent. mocht komen logeren.

2. Weekendje weg in een strandhuis

4 tips om romantisch te overnachten in Nederland - Strandhuisje

Een strandhuisje in Nederland? Daar is toch geen bal aan als het regent en koud is? Dat is iets wat veel mensen denken. Maar grappig genoeg kan een strandhuisje altijd. Natuurlijk is het heerlijk om van geweldig weer te profiteren en iedere ochtend te ontbijten op je persoonlijke terras, maar ook guur weer aan zee kan heel romantisch zijn. De wind die langs de ramen ruist, de regen die tegen de ruiten slaat en jullie die heerlijk warm binnen zitten en naar de deinende golven in de verte kijken. In Nederland vind je tal van verschillende Strandhuisjes of wat dacht je van een luxe vakantiehuis aan zee? Zowel aan de Haagse stranden als in het diepste puntje van Zeeland. Keus genoeg dus.

Nog meer tips, vind je in dit romantische boek van Marleen Brekelmans

3. Overnachten in het bos

Romantisch overnachten in het bos

Op de Veluwe staan enkele zeer bijzondere huisjes. Huisjes die regelmatig door stelletjes worden gehuurd. Dat is ook niet zo vreemd, want deze huisjes stralen op en top romantiek uit. Ze zijn midden in het bos gelegen. Hierdoor geniet je van enorm veel privacy. De ideale manier om uit de drukte van de alledaagse dag te stappen. Loop of fiets in de omringende bossen, geniet gezellig voor het haardvuur en maak dankbaar gebruik van de enorme hoeveelheid privacy in het bos.

4. Een overnachting bij de boer

4 tips om romantisch te overnachten in Nederland

Dit klinkt misschien een heel stuk minder romantisch, maar voor sommige liefhebbers van het boerenleven is dit dé ultieme date. Bovendien hoef je hiervoor helemaal niet ver te reizen. Meestal is er wel een boer bij jou in de buurt waar je een overnachting kunt boeken. Trek jezelf even terug uit het stadsleven en ga het platteland op. Geniet overdag van een aantal boerenklusjes en trek jullie later samen terug in een knus appartementje. Moe, maar voldoen. Tijd voor romantiek!

Ook hier is het romantisch overnachten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *