DE FAVORIETE INSTAGRAM ACCOUNTS VAN @theblisshunter

door | feb 6, 2021 | Komt van pas

Ik kan mijzelf -Anna, het best beschrijven als een avontuurlijke multi-creatieveling. Fotograferen, musiceren, boetseren, schrijven… I love it all! Ik ben een journaliste van opleiding, maar een audiovisueel storyteller van hart. Mijn account bestaat al even, maar de iets ‘serieuzere’ fotografie is in 2019 gestart.

Toen pas leerde in de ins en outs van mijn camera kennen. Voordien was @theblisshunter een samenraapsel van uitjes met vrienden en het leven van mijn huisdieren, met liefde geshoot op een outdated smartphone. Vandaag creëer ik content met een focus: Slow-living, duurzaamheid en het ontdekken van natuurplekken, binnen en buiten Europa. In tegenstelling tot vroeger gebruik ik nu de grote-mensen-camera voor al mijn projecten 😉

Elk jaar ontdek ik nieuwe accounts die weer een andere, verfrissende kijk bieden op de wereld (van fotografie). Dat is net zo mooi aan instagram, de beleving en uitvoering van andermans kleine of grote momenten. Onder het mom van: ‘Je trekt aan wat je zoekt’, zijn de hieronder vernoemde feeds “Mijn favoriete Instagram accounts” een heerlijke knipoog naar de rust en ademruimte waar ik afgelopen jaar naar smachtte:

@FRANMART_

De Spaanse Fran combineert minimalisme met het alledaagse leven in het charmante Schotland. Klinkt heerlijk, toch? Zijn feed is boordevol afwisseling: landschappen, portretten, fashion, dieren, macro’s en stillevens, je kan het zo gek niet bedenken… Deze man kan werkelijk alles shooten. Ja, zelfs zijn versgebakken zondagse brownies.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fran Mart (@franmart_)

@ELLEMAYWATSON & @1924US

Het power couple Elle-May en Christopher laten de jaren ’20 op je los. Hun zorgvuldig uitgekozen outfits en scenario’s ademen nostalgie én bewegingskunst. Het ontwerpersduo is niet enkel focused op fotografie, maar opende onlangs nog een atelier/antiekwinkel boordevol fantastische snuisterijen, kledij en ontwerpen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elle-May (@ellemaywatson)

Christopher, de oprichter van 1924us brand is gespecialiseerd in branding en cinematografie. Hij doet zijn vakkennis graag uit de doeken in zijn tot in de puntjes verzorgde online en real life workshops. Een aanrader als je ’t mij vraagt! Zijn teken- en styling cursus zijn waanzinnig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Venture Onward (@1924us)

@SHARON_BRUNSHER

Het design studio in Israël bewijst nogmaals dat ‘clean & simple’ werkt. Hun feed is, net zoals de website gebaseerd op slow fashion en duurzame producten. Al deze items worden in een minimalistische vorm gegoten. Het kleur- en lichtgebruik in hun fotografie inspireert mij enorm, zeker als je de mix van warme en koude tinten naderbij bekijkt. Buitengewoon gewoon!

@RICHARDGASTON

Een oase van rust en eenvoud… zo ervaar ik het werk van Richard Gaston. En zoals menig scheurkalender het voorschrijft, zit ‘echte schoonheid in de allerkleinste details’, Daar is Gaston zich heel sterk van bewust. Geen wonder dus dat deze getalenteerde kei terug te vinden is in de allermooiste fotoboeken en magazines zoals Seed en Cereal Mag. Alles wat die man fotografeert is het inkaderen waard, for real!

@HONEYPIELIVING

Glamour in het alledaagse? Hannah en haar schattige kiddos zijn alvast het levende bewijs dat het kan. De kunstenares en schrijfster creëert Vogue-waardige momenten in de warme cocon van haar eigen nauwkeurig ingerichte huiskamer.

@ANTHONYCAERE

De West-Vlaams vliegtuigpiloot Anthony vecht dagelijks tegen rebellen en stropers die het Virunga National Park in Congo willen binnendringen. Samen met een team van Congolese rangers beschermt hij sinds jaar en dag de habitat van de berggorilla’s. In 2017 stortte zijn vliegtuig neer en onderging Anthony een gezichtsreconstructie, maar hij gaf de moed en het welzijn van de primaten niet op. Een man en account met een hart van goud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthony Caere (@anthonycaere)

Laat je inspireren door:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *