De gezelligste boozy brunch van West vindt je iedere laatste zondag bij Bar Spek

door | nov 30, 2017 | Amsterdam

Hopelijk sta ik na dit blog niet te boek als de boozy brunch blogger. Dit is namelijk niet de eerste keer dat we ons waagden aan een boozy brunch en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Ook Bar Spek doet mee aan deze trend, want ook zij wagen zich iedere laatste zondag van de maand aan de boozy brunch. Bloody Mary’s, DJ, lekker eten en ongedwongen gezelligheid!

boozy-brunch-bij-bar-spekboozy-brunch-bij-bar-spek-dj

Bar Spek, bekende hotspot in Amsterdam West

Bar Spek is allang geen onbekend meer in Amsterdam West. Dit is zo’n plek wat voor alle situaties van toepassing is en ook nog eens de hele dag door. Van ontbijt, lunch tot diner, maar koffie drinken, taartjes eten en borrelen doe je ook hier. Geen wonder dat ze hier nu een boozy brunch aan toegevoegd hebben. Nu is er helemaal geen reden meer om niet naar Bar Spek te gaan.

Lees hier onze boozy brunch review bij Staring at Jacob

boozy-brunch-bij-bar-spekboozy-brunch-bij-bar-spek-interieur

Boozy Brunch bij Bar Spek

Wat is nu eigenlijk een boozy brunch? Een brunch voorzien van lekkere drankjes. Brunchen is de samenvoeging van breakfast en lunch, wat er eigenlijk op neerkomt dat je te laat wakker bent geworden door al de obvious redenen en dus lekker uitgebreid gaat lunchen. De vermoedelijke kater die je hebt, kan je het best verhelpen met een Bloody Mary. Angezien wij geen kater hadden en die dag nog moesten rijden, besloten wij wijselijk voor de virgin versie. Die overigens net zo lekker is als de real deal.

https://www.instagram.com/p/Bb9TuSmBE63/?taken-by=wegram_weblog

Lees hier de review van de boozy brunch bij BROOKS

boozy-brunch-bij-bar-spek

Op het menu

Weet je nog die heerlijke pancakes die we bij BARTACK hadden? BARTACK is eigenlijk het jonge zusje van Bar Spek, dus het verbaasde ons niet dat we deze hier ook op de kaart zagen staan. Dat was al snel besloten. Onze mini heeft een enorme liefde voor gebakken eitjes en spek en toen we bij de specials de Philly Cheese Steak zagen staan, werd ons aangeraden deze vooral ook te bestellen. Lekker, lekker en lekker. Vooral de crunch van het brood bij de laatste 2 gerechten werden we erg blij van.

boozy-brunch-bij-bar-spek-philly-cheese-steak

Philly Cheese Steak

boozy-brunch-bij-bar-spek-food boozy-brunch-bij-bar-spek-gebakken-eieren

NOTE: Bij de Pilly Cheese Steak zag je de plak klaas bijna nog liggen. Wat ons betreft mag dit beter gesmolten zijn en vooral meer cheese! De saus super lekker en pittig, wees gewaarschuwd!

After Brunch Mood

boozy-brunch-bij-bar-spek-menu

Beste Bar Spek, ondanks dat we de boozy brunch erg leuk en lekker vonden, blijven de pizza’s bij jullie nog steeds onze favoriet, tot snel!

boozy-brunch-bij-bar-spek-interieur

Behoefte aan nog meer brunch? Wat dacht je van deze bij Greenwoods?!

Lekker eten in Amsterdam doe je bij:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *