Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

O, wat hou ik ervan om te ontsnappen naar en te ontspannen aan de Belgische kust. Een vleugje nostalgie aan het strand waar ik vroeger vaak kwam in combinatie met alle geneugten die Belgie te bieden heeft. Zo spendeer ik regelmatig een weekendje weg in Oostende en...

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

O, wat hou ik ervan om te ontsnappen naar en te ontspannen aan de Belgische kust. Een vleugje nostalgie aan het strand waar ik vroeger vaak kwam in combinatie met alle geneugten die Belgie te bieden heeft. Zo spendeer ik regelmatig een weekendje weg in Oostende en...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

[/et_pb_column]
Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

BARTACK, fijne hangout in Amsterdam West

door | okt 29, 2016 | Amsterdam

Nadat de eigenaar van IJsmanschap mij een tijdje terug mij het fijne nieuwtje vertelde dat er nog een leuke plek ging openen aan de Postjesweg, heb ik wekelijks de progressie in de smiezen gehouden. Toen ik dit weekend richting park wandelde, zag ik tot mijn verbazing dat BARTACK zijn deuren geopend had. Op de bankjes voor de deur zaten mensen heerlijk te genieten van de herfstzon met een koffie of een glas wijn. BARTACK, een fijne nieuwe hangout in Amsterdam West!

nieuw-in-west-bartack-amsterdam-ingangnieuw-in-west-bartack-amsterdam-koffie

BARTACK & Bar Spek

BARTACK is het zusje van Bar Spek, dus dat schept verwachtingen. Zo fijn dat juist zij besloten hebben een bar te openen aan de Postjesweg. Het blijft maar leuker worden hier in de buurt. Ik ben vandaag alleen even binnen gewandeld voor een koffie en een sapje, maar ik ga zeker binnenkort nog even de kaart testen.

nieuw-in-west-bartack-amsterdam-sapje

Flexwerken bij BARTACK

Bij BARTACK ben je welkom vanaf 8 uur in de ochtend tot 2 uur ‘s nacht. Een ideale plek om de dag te starten met een koffie en een ontbijtje. Het daglicht valt op zonnige dagen als vandaag overdadig naar binnen. Ik kan mij dan ook voorstellen dat dit op doordeweekse dagen een fijne flexplek is. Al moet ik bekennen dat de muziek mij wat te hard stond.

Top Cadeaus voor de thuiswerkers

nieuw-in-west-bartack-amsterdam-koffie

Het personeel was super vriendelijk en liet mij uitgebreid loeren op de avondkaart, waar ik een bavette en een half piepkuiken spotte voor nog geen 10 euro, je kiest dan zelf wat sides erbij. Ontbijten bij BARTACK kan vanaf 8 uur in de ochtend. Ik zag op de kaart; bowls, granola, pancakes, croissant en ook de populaire gepocheerde eieren met avocado. Opvallend op de kaart is de uitgebreide pita sectie waar ik een pita nutella/pindakaas spotte. Dit is een fijne hint dat ook de mini welkom is dus en hoe kan het ook in deze wijk waar toch voornamelijke families & studenten wonen.

UPDATE: In de tussentijd ben ik gaan lunchen bij BARTACK en kan vertellen dat de pita pulled pork een lekkere aanrader is. Als toetje een stukje worteltaart en u kunt prima in 1 x doorhalen tot aan de avondmaaltijd. Smullen!

pita-pulled-pork-bij-bartack-amsterdam

Praktisch:

BARTACK | Postjesweg 124 | Amsterdam

Ook leuk in Amsterdam West:

2 Reacties

 1. Feike

  Hoi Elaine,

  Leuke foto’s van Bartack!
  Ik ben de architect van het gebouw en zou het leuk vinden om te laten zien hoe onze gebouwen gebruikt worden. Mag ik je foto’s daarvoor gebruiken?

  Antwoord
  • Eliane Roest

   Hey Feike, wat leuk! Mits je credits geeft, link naar blog, lijkt mij dat geen probleem.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *