REVIEW REISBOEK ‘Hipste wijken van Europa’

door | aug 17, 2022 | Boekreview, Europa, Komt van pas, Stedentrip

Een boel van onze inspiratie voor stedentrips, halen wij uit de boeken van mo’media. De meest bekende daarvan zijn de time to momo gidsjes. De nieuwste editie is de time to momo “Hipste wijken van Europa” door gemaakt. Het ideale begin voor het plannen van jouw volgende stedentrip in Europa.

Cover REISBOEK 'Hipste wijken van Europa'

Hipste wijken van Europa

In het boek; Hipste wijken van Europa, delen locals (de schrijvers van de time to momo gidsjes) hun favoriete wijken uit hun stad. En bij het lezen van het boek, kwamen wij al een paar van onze favoriete wijken tegen. Het boek beslaat maar liefst 10 inspirerende wijken in Europa. Deze 10 hipste wijken zijn verkozen door de time to momo fans, afgelopen januari (2022) bij de Hipste wijk van Europa verkiezing;

Gemiste kans; Haga, de highlight van je stedentrip naar Göteborg

Hoe ziet het reisboek over hipste wijken eruit?

Het is een klein formaat reisgids met zachte cover, dat maakt het meteen ideaal om mee op reis te nemen. Het past zo in je rugtas of handtas om onderweg te lezen. De fotografie is grotendeels gedaan door locals en geeft een goede sfeer van de diversiteit van de wijken die beschreven worden in de reisgids.

Reisgids hipste wijken van Europa

Wat staat er in het reisboek over hipste wijken van Europa?

Per stad wordt door locals gedeeld wat de favoriete wijk van dit moment is. Waar hangen de hipsters, de leukste spots en winkels en natuurlijk de fijnste plekken om te overnachten. Per wijk kan je de volgende onderdelen vinden:

  • Algemene info over de wijk
  • Een plattegrond met alle beschreven spots in de wijk
  • Highlights
  • Eten & Drinken
  • De leukste winkels om te Shoppen
  • Tip voor een hotelovernachting

Per wijk vind je unieke tips van locals zoals je gewend bent van de time to momo gidsjes. Frisse en sfeervolle fotografie die je een goed beeld geven van de hipste wijk. Zelfs de hardcore stedentripper gaat in deze gids vast nog wel een wijk vinden die hij/zij nog niet heeft bezocht. Een toffe reisgids vol inspiratie en wat ons betreft ook een heel erg leuk cadeau om te geven.

Wat staat er in het reisboek over hipste wijken van Europa?

Time to Gogo naar de hipste wijken van Europa

Opvallend veel Spaanse steden in dit reisboek. Precies de steden waar wij (nog) niet zijn geweest. Wel waren we al in:

Time to Gogo naar de hipste wijken van Europa

Prijs en verkrijgbaarheid

time to momo ‘Hipste wijken van Europa’ is voor € 17,99 verkrijgbaar bij veel boekhandels, warenhuizen en lifestylewinkels en online te bestellen bij bol.com.

Leukste wijken van Europa

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *