Hotelreview: Prizeotel in Hamburg

door | mrt 1, 2017 | Accommodaties, Hamburg, Stedentrip

Gelukkig als ik ben, mocht ik verblijven in het Prizeotel in Hamburg, heel dicht bij het Centraal Station. Heel praktisch inderdaad. Slechts op loopafstand van Deichtorhalle en drie bushaltes verwijderd van het stadscentrum. Hoe centraal wil je verblijven tijdens je stedentrip naar Hamburg? Het interieur van het Prizeotel is ontworpen door Karim Rashid en is het bewijs dat design niet duur hoeft te zijn.

Hotel boeken in Hamburg:

Instagram Tips van het hotel | #inhamburgwith

Twee dagen voordat ik arriveerde bij het Prizeotel Hamburg, ontving ik een document vol met Instagram-tips. Wat zijn de meest Instagramwaardige plekken in Hamburg? Waar te gaan voor eten en meer zeer Instagram-waardige tips. Nog niet eerder deze service gezien en ik hoop zeker dat meer hotels dit gaan doen. Het hotel is erg actief op sociale media en reageerden direct op mijn bericht met tips voor de enigszins regenachtige dag. Ik hou van deze service en het is echt heel 2017 als je het mij vraagt.

Ook wij werden op ons beurt gevraagd om onze drie Hamburg-tips met het Prizeotel Hamburg te delen, zodat ze onze ervaring konden delen met de andere gasten. Ik vind dat een geweldig idee. Voel je vrij om de #inhamburgwith te bekijken om onze tips te zien.

prizeotel-in-hamburg-with-instagram

Ontbijt bij Prizeotel Hamburg

Iedere ochtend kun je genieten van een goed maar eenvoudig ontbijt in de ontbijtzaal beneden. Denk aan vers fruit, yoghurt, verschillende soorten ontbijtgranen, brood, verse gekookte eieren en kaas. Het grappigste wat we zagen was de chocoladekus, je moet het platdrukken tussen je boterham. Dit hebben we niet gedaan, we hebben er gewoon van genoten zonder de boterham.

Hotelkamer – Prizeotel Hamburg

Ondanks dat ons hotel in het centrum van Hamburg ligt, naast het treinstation (en destijds een bouwplaats) hoorden we op onze hotelkamer geen enkel geluid. We sliepen als rozen in onze slaapkamer. Precies wat we nodig hadden, rust na een dagje Hamburg. De hotelkamer is eenvoudig maar goed. Het heeft een zeer schone douche gecombineerd met toilet en een bureau om aan te werken. Het hele hotel biedt gratis wifi en er is ook een televisie op de hotelkamer, die we helemaal zijn vergeten uit te proberen.

Lobby

De lobby is de perfecte plek om even een middagdutje te doen of bij te komen na een ochtend Hamburg ontdekken. Onze kleine dame vond het er heerlijk verteoevem. Wist je dat er ook een Prizeotel in Bremen, Antwerpen, Wenen, Bern en Dortmund te vinden is? Ontdek de nieuwe locaties als eerste via de website van Prizeotel.

Hotel boeken in Hamburg:

Tips voor stedentrip Hamburg:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *