kinderwinkels in Antwerpen – de leukste tips

door | jul 10, 2019 | Antwerpen, België, Stedentrip

Weekendje winkelen met de kinderen in Antwerpen. Wij zeggen: goed idee. Het aanbod kinderwinkels in Antwerpen is divers en groot en voor allee budgetten. We hebben onze favoriete adresjes in een lijstje verzamelt. (Laatste update augustus 2021)

TIP: Winkelen in Mechelen en Gent is ook heel leuk met kids en tieners.

Brussel Kids | Lombardenstraat 10

Je favoriete kledingwinkel voor de kindjes in de leeftijd tot en met 12 jaar. Zorgvuldig samengestelde selectie van kinderkleding voor jongens en meisjes. Merken die ze verkopen: Bobo Choses, Buho, Finger In The Nose, Hundred Pieces, Maan, Morley, Simple Kids en meer.

In den Olifant | Lombardenstraat 12

In den Olifant is een kinderwinkel in Antwerpen vol origineel en degelijk speelgoed, goed voor uren speelplezier. Zie daar maar eens met lege handen naar buiten te lopen.

Kinderwinkel Antwerpen Brussel Kids

PLAY rewind | Kloorsterstraat 63

Meest mooie selectie van duurzame merken voor kinderen op gebied van design, mode en speelgoed. Deze kinderkledingwinkel richt zich op kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. 

DSCF3965 e1628236301150

Space Antwerp | Lombardenvest 22

Een kinderkledingwinkel met design brands zoals mijn favoriet, Stella Kids en Indee, die ook een flinke collectie voor de oudere kinderen hebben.

Natuurlijk kan je alle standaard kinderkledingwinkels in Antwerpen vinden, maar daar komen wij niet voor. Veel shopping plezier, en mis ik nu nog een hele goede kinderkleding shop? Laat het mij weten, dan voegen we hem toe!

En de eerste tip is binnen via @creamilies die in Hartje Antwerpen woont:

Hyggekids | Mechelsesteenweg 

Voor baby’s en kinderen tot en met 8 jaar kan je het beste richting Hyggekids gaan, de naam bevestigd het vermoeden. Een winkel (bestaat nog maar net 1 jaar offline ook, na 3/4 jaar online) vol met duurzame en verantwoorde merken.

CKS Antwerpen | Korte Gasthuisstraat 14

Mijn dochter is dus helemaal fan van deze winkel. Een Antwerps merk, maar heeft ook een winkel in Gent! Kleurrijk en eigenwijze items voor kinderen en mama’s.

Lola (Outlet) | Oudevaertplaats 74

Op zoek naar een koopje? Wie niet. Mocht je de Solden missen dan kan je altijd nog terecht bij Lola, een fijne outlet.

fred + finger | de fysieke vestiging is helaas gesloten

fred + ginger is een Belgisch multimerken concept dat mode en lifestyle brengt voor eigenzinnige kinderen. Merken die ze verkopen: Mads Norgaard, Kidscase, Wolf + Rita en hun eigen merk fred + ginger. Het goede nieuws is dat het merk fred + ginger nog wel online verkocht wordt.

DSCF3975 1 e1628243849461

In welke steden ga jij graag met de kinderen winkelen? We horen je tips graag in de comments!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *