Hotel Kimpton De Witt een instagram-proof hotel in Amsterdam

door | jan 13, 2018 | Accommodaties, Amsterdam

Het Kimpton DeWitt hotel, misschien wel het meest Instagram-proof hotel in Amsterdam. Bij de entree tref je al meteen de Instagram spot; And Breathe! Maar dat is nog niet alles, stap met mij in de wereld die Kimpton De Witt heet, waar ieder hoekje en ruimte Insta-proof is.

Dit zijn DE beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment

Kimpton de Witt

Op steenworp afstand van het centraal station van Amsterdam, vindt je dit boutiekhotel met 5 sterren; Kimpton De Witt. Waar over ieder hoekje is nagedacht. Van de grootse entree, de prachtige lobby tot de Instagramwaardige kamers. Dit hotel heeft het allemaal.

Celia Amsterdam

Aan de voorzijde van het hotel is Celia Amsterdam gevestigd. Een modern Amerikaans restaurant midden in het centrum van Amsterdam. Het menu geïnspireerd door gerechten uit Californië

https://www.instagram.com/p/CFwqPXvlb2D/

Super Lyan

Kan je er nog geen genoeg van krijgen? Komt dat even goed uit, want er is MORE! Wat dacht je van cocktails in de Super Lyan. Zusje van de bekende cocktailbar “Lyan-Ess” uit London en nu ook met een vestiging in Amsterdam.

Liever thuis cocktails maken, lees dan snel ons blog over de lekkerste cocktails voor thuis!

https://www.instagram.com/p/CBh7_8slV4V/

Luxe kamers in het Kimpton De Witt

Dan natuurlijk datgene waar het om draait in een hotel; de hotelkamers. De luxe hotelkamers in het hotel zijn meer dan Instagram-proof. Prachtig lichte kamers, mooie tegels in de badkamer en dan heb ik het nog niet eens over de suites. Kijk met ons mee in een paar van de mooiste kamers die het hotel te bieden heeft.

luxe-kamers-kimpton-de-witt

 

https://www.instagram.com/p/BWVgHnnF3WL/?tagged=instabrunchmeet

hotelkamers-kimpton-de-witt-amsterdam

Patio Instagram proof

De patio die je in het midden van het hotel vindt is Instagram heaven. Niet voor niets zie je deze plek met enige regelmaat terugkomen op Instagram.

binnentuin-kimpton-dewitt-instagram-proof

https://www.instagram.com/p/BWVgaJfnZKG/?tagged=instabrunchmeet

Conclusie: Hotel Kimpton De Witt is Instagram-proof bevonden door de Instagrambloggers. Op zoek naar nog meer Instagram proof hotels? Kijk hier voor een foto rondleiding door het gloednieuwe luxe Pestana Hotel Amsterdam of bekijk mijn staycation in het Andaz Hotel Amsterdam.

Ook deze hotels zijn Instagram-waardig!

and-breathe-amsterdam-hotel

SaveSave

SaveSave

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *