De leukste ontbijt en lunch hotspots in Den Bosch (kidsproof)

door | dec 24, 2020 | Nederland, Noord-Brabant

Ga je binnenkort naar Den Bosch en heb je geen idee waar je fijn kunt ontbijten / lunchen? Don’t worry, I’ve got you covered. Zie hier 5 locaties, waar ze allerlei lekkernijen serveren en ook nog kidsproof zijn!

Gastblogger Devina (mama van Andrew en Jason) woont in Den Bosch en weet als geen ander waar je de beste hotspots kunt vinden. Deze hotspots zijn niet allen Instagram-proof maar vooral ook kidsproof.

Frenchie Cafe Den Bosch:

Laten we beginnen met Den Bosch’s meest Instagram-proof café, compleet met roze banken, marmeren tafels en een flower wall. Hier kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken en toasts, maar vergeet vooral niet de wafel frietjes met truffel mayonaise te nemen, die is erg gewild bij de mini’s!

Adres: Orthenstraat 47f, Den Bosch

13 Instagrammable roze hotspots | Hotspots met een roze interieur

Kidsproof hotspots Den Bosch: Frenchie Café

Monqui Den Bosch:

Een echt verborgen pareltje. Je loopt er misschien zo voorbij, denkende dat het een winkel is, wat deels waar is. Maar het is ook een super fijn cafe, met woonkamer hoekje, waar je je direct thuis voelt. Je kunt hier in alle rust werken, even me time nemen, of gezellig samen met je mini natuurlijk (ze hebben kinderstoelen). Hier zijn de scones, een aanrader!

Adres: Stationsweg 19, Den Bosch

Kidsproof hotspots Den Bosch: Monqui

Bagels & Beans Den Bosch:

Deze is vrijwel bekend bij iedereen, maar wist je dat Den Bosch er twee heeft? Die in het centrum is klein met een gezellige “Friends Central Perk vibe”, maar als je met kids bent of wanneer je gewoon iets meer ruimte wilt genieten, ga dan naar de Hofvijver vestiging. Slechts 10 minuten lopen van het station (wel de achterzijde uitgang nemen, en niet de centrum zijde).

Adres: Hofvijver 6, Den Bosch

Kidsproof hotspots Den Bosch: bagel and beans

Doppio Den Bosch:

In het centrum, dus perfect om even een shopping break te nemen of wanneer je Jan de Groot Bossche bollen wilt eten, maar niet zo lang in de rij wil staan. En ook nog kidsproof, want ze hebben een nette verschonings-tafel!

Adres: Visstraat 46, Den Bosch

Kidsproof hotspots Den Bosch: Doppio

Tof Koekie Den Bosch:

En natuurlijk bewaar ik het beste voor het laatste. Wil je met de kids op stap, maar ook een beetje kunnen genieten van je eten? Dat kan zeker bij Tof Koekie! Het speelhoekje met allerlei speelgoed en knutsel materialen houden je kind(eren) zeker wel een tijdje zoet. Op het menu staan grote mensen portie, maar ook kids portie, dus dan weet je zeker dat de kids het op kunnen krijgen, geen verspilling. Nu moet je de kids nog maar overhalen om naar huis te gaan 😉

Adres: Achter ’t Stadhuis 16a, Den Bosch

Kidsproof hotspots Den Bosch: Tof Koekie

Op zoek naar nog meer leuke (Instagram-proof) hotspots:

Kidsproof Hotspots in Den Bosch

1 Reactie

  1. Сергей

    Binnenkort een weekendje weg met kinderen en nog geen bestemming denk eens aan Nijmegen! Deze stad heeft verrassend veel leuke kidsproof hotspots. Komen ze! Bij Saladebar MUNT in Nijmegen kun je heerlijke verse salades eten en zelf samenstellen. Het is heel makkelijk om er low FODMAP en glutenvrij te eten!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *