Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

O, wat hou ik ervan om te ontsnappen naar en te ontspannen aan de Belgische kust. Een vleugje nostalgie aan het strand waar ik vroeger vaak kwam in combinatie met alle geneugten die Belgie te bieden heeft. Zo spendeer ik regelmatig een weekendje weg in Oostende en...

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

Hotel in Oostende – 5 hoteltips aan de Belgische Kust

O, wat hou ik ervan om te ontsnappen naar en te ontspannen aan de Belgische kust. Een vleugje nostalgie aan het strand waar ik vroeger vaak kwam in combinatie met alle geneugten die Belgie te bieden heeft. Zo spendeer ik regelmatig een weekendje weg in Oostende en...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

[/et_pb_column]
Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Tips musea Brugge & highlights van triënnale Brugge 2024

Op een inspirerende stedentrip naar Brugge, ontdek de musea in Brugge en onze persoonlijke highlights van de Triënnale Brugge. Ook lees je in dit blog een tip voor de niet te missen expositie Rebel Garden. Musea Brugge - 11 musea - 1 card Wist je dat je met de...

De favoriete Instagram accounts van @foodbandits

door | mrt 28, 2018 | Komt van pas

Mijn naam is Suus en samen met mijn man Johann en teckel Moos (vooral handig om alle kruimels op te eten) maak ik Food Bandits. We zijn hier 5 jaar geleden mee begonnen en we delen voornamelijk glutenvrije en vegan recepten. Dit nooit vanuit een afval methode of fit-gril ambitie maar vanuit een creatieve uitdaging en een enorme liefde voor taart. Daarnaast geven we workshops over food fotografie en styling en over Instagram, dit om toch iets goed te doen met mijn gemene Instagram verslaving.

Hierbij onze 10 favoriete Instagram accounts van dit moment:

Our Food Stories

De meiden van our food stories laten zien wat je met hard werk allemaal kunt bereiken. Ik vond dit account toen ze nog maar 300 volgers hadden en al snel gingen ze aan mij voorbij en zitten ze nu al tegen de miljoen. Dit account is het voorbeeld hoe hard het kan gaan en hoe je met Instagram een compleet bedrijf kunt opbouwen.

https://www.instagram.com/p/BfQqdZHnx90/?taken-by=_foodstories_

Bea Lubas

We hebben allemaal wel last van dat irritante algoritme van Mark Z en zijn team maar Bea laat zien dat als je echt hard werkt aan mooie content en met veel humor je captions schrijft je nog steeds succesvol kan groeien. Moet je wel even elke dag een flinke taart bakken maar dan heb je ook wat.

https://www.instagram.com/p/BfSsxz7l3PH/?taken-by=bealubas

Elizabeth Suzann

Wat een mooie producten en merk verhaal. Vooral haar behind the scenes en meet the team stories vind ik erg fijn en doordat ben ik mij ook te buiten gegaan op haar producten.

https://www.instagram.com/p/Bdu5gHhAPgg/?taken-by=elizsuzann

What Fran wore

Ik heb zo onwijs vaak The Nanny gekeken en ik hou echt van dit account! Shan Brown traceert via Ebay en Google wat ze allemaal aan had, van welke designer het was ( ze kon zich als nanny blijkbaar peperdure kleding veroorloven) en of het nog verkrijgbaar is. Dit account viert mijn liefde voor kitsch en grandma Yetta.

https://www.instagram.com/p/BeG0kabB1AQ/?taken-by=whatfranwore

Accidentally Wes Anderson,

Tja wie houdt er niet van zijn films? En met deze tag vind je de meest ‘ wes anderson’ – achtige locaties die worden gedeeld op dit prachtige account.

https://www.instagram.com/p/BfbIXyEFMne/?taken-by=accidentallywesanderson

Annemieke Boots ceramics

Ik hou nog steeds van Instagram ( al wordt mijn liefde soms aardig getest door Mark Z ) door de fantastische mensen die je ontmoet. Ik leerde Annemieke via Instagram kennen en sindsdien gebruik ik in elke foto wel wat van haar werk, heb ik haar werk verkocht via mijn website, heeft zij speciale producten ontworpen voor Food Bandits maar bel ik haar ook over het weer of om te vertellen over mijn vakantie.

https://www.instagram.com/p/BfPzXnFAcRv/?taken-by=annemiekebootsceramics

My therapist says

‘ I am just here for the memes’ – zou je eigenlijk mijn relatie met social media kunnen omschrijven, al verdien ik er ook mijn geld mee en ben ik dankbaar dat ik zoveel fijne mensen heb ontmoet. Maar dit account helpt echt met elke rot dag en is vreselijk hilarisch.

https://www.instagram.com/p/BfbUErZhuV_/?taken-by=mytherapistsays

Nicole Franzen

( food stylist) en hier knal ik er stiekem nog een account bij fotografe @ Nicole Franzen vind ik echt het meest inspirerende werk maken. Ik kijk en bestudeer hun foto’s regelmatig.

https://www.instagram.com/p/B-mYAOlh3i7/

wij zijn kees

De fotografie en styling van Jitske en Dorien vind ik altijd zo mooi, er zit een soort stilte in hun werk die ik zeer prettig vind.

https://www.instagram.com/p/Bb13fuQFhcS/?taken-by=wijzijnkees

@RuthieLindsey

Deze vrouw is echt geweldig. Na een zwaar auto ongeluk wordt haar leven bepaald door chronische pijn en hoe zij hiermee omgaat en laat zien dat niet altijd alles is wat het lijkt is voor mij echt inspirerend. Ze deelt liefde, schoonheid maar ook eerlijkheid en laat zien dat het leven verre van perfect is en dat is oké!

https://www.instagram.com/p/BfBgdiMhhyr/?taken-by=ruthielindsey

Benieuwd wie de volgende in deze serie is? Stay tuned! Of kijk voor nog meer Instagram inspiratie hier. 

favoriete-instagram-accounts-foodbandits

Lees ook de favoriete Instagram accounts van:

0 reacties