Duitse Instagram accounts uit Düsseldorf om te volgen.

door | jul 8, 2019 | Duitsland, Düsseldorf, Europa, Stedentrip

Dit zal geen nieuws meer zijn. Ik bereid mijn vakanties en stedentrips voor op Instagram. Begin juli 2019 ga ik op stedentrip naar Düsseldorf. De beste tips, de mooiste fotospots van een stad, kan je makkelijk vinden via Instagram. Ter voorbereiding volgde ik alvast wat locals uit Düsseldorf op Instagram. Duitse Instagram accounts uit Düsseldorf om te volgen.

@helenlovestulips | Afgaande op haar naam zou je denken dat Helen uit Nederland komt. Niets is minder waar, Helen woont in Düsseldorf en weet haar stad op onweerstaanbare wijze vast te leggen.

https://www.instagram.com/p/Bqg3tkNl1tP/

@salufi | Sandra, is fotograaf en legt de stad waar zij woont (en nog veel meer bestemmingen) op een prachtige manier vast. Inspiratie alom en ik heb dankzij haar al wat goede Instagram spots in Düsseldorf gevonden. Maar daarover later meer in een apart blog nadat ik in Düsseldorf ben geweest.

https://www.instagram.com/p/ByGKRHco5U-/

@dusseldorfguide | Düsseldorf guide is een onofficiële gids voor Dusseldorf. Een hub account wat voornamelijk content van andere Instagrammers in de stad repost. Maar een verzamelaccount is vaak wel vol goede spots te vinden.

https://www.instagram.com/p/BxjxKYkiJvr/

@duesseldorf_spots | Wederom hub, maar een goede inspiratie ter voorbereiding aan deze stad.

https://www.instagram.com/p/BwFOgAZDNDq/

@thedorf.de |  Alles over Kunst en Cultuur en andere toffe zaken, wordt verzameld in het magazine wat eens per jaar wordt gepubliceerd “The Dorf”. Online hebben ze ook een platform en via hun Instagram account blijf je op de hoogte van alles wat Dusseldorf op creatief gebied te bieden heeft.

https://www.instagram.com/p/BzipWxwoM85/

@planethibbel | Nadine is zelf ook reisblogger en reist de hele wereld af meet haar gezin. Uiteraard is ze zo nu en dan ook nog wel eens thuis en deelt al haar tips op haar blog.

https://www.instagram.com/p/Bx_s3lSHXYO/

@dariusz_misztal | Prachtige moody foto’s van een voor ons onbekend Düsseldorf.

https://www.instagram.com/p/ByUv6-knWH2/

Lees ook:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *