Boutique hotel Pillows in Zwolle

door | dec 27, 2017 | Accommodaties, Europa, Overijssel, zwolle

Wij zijn fan van de Pillows Hotels. Zo keken we bij het Pillows Hotel Amsterdam eerder dit jaar en we waren reeds in Brussel en Gent. Enorm verheugd waren we dan ook dat we mochten komen kijken in het gloednieuwe Pillows Hotel in Zwolle. Het Pillows is een boutique hotel, wat vaak betekent dat je hoge verwachtingen mag hebben van het interieur. (UPDATE Augustus 2020)

Stedentrip naar Hanzestad Zwolle

Zwolle staat voor mij vooral bekend als een hele lange treinreis, ik reis vanuit Rotterdam. Die heb ik wel vaker over voor m’n fotografie tripjes, don’t get me wrong, maar Zwolle? Geen idee.

boutique-hotel-pillows-zwolle

BOutique Hotel Pillows Zwolle – lekker centraal

Op struikel afstand van station Zwolle is het Pillows Boutique Hotel Ter Borch te vinden. In steeds meer steden en op andere mooie locaties opent deze mooie hotel keten zijn deuren. Elk Pillows hotel geeft een andere ervaring. Soms in een bijzondere stad en soms op een schitterend landgoed. Met een restaurant met een eigen karakter en eigen design. Allemaal met het typische Pillows gevoel: charmant en hartelijk.

TIP: Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, in Hanzestad Deventer.

boutique-hotel-pillows-zwolle

De hotelketen kenmerkt zich door de rust die er heerst en de ‘home away from home’ sfeer.

Er is geen fysieke receptie aanwezig in het hotel. De bar is omgedoopt tot ‘the domestic kitchen’ en op meerdere plekken in het hotel zijn comfortabele banken (the Living) en leeshoeken met open haard. Altijd fijn als een living uitnodigt tot huiskamer taferelen. Boekje erbij, ploffen op de bank en relaxen maar.

boutique-hotel-pillows-zwolle-cityguys

De ontbijtjes bij Pillows Hotels zijn echt een feestje. Altijd veel variatie, goede koffie en vers fruit aanwezig.

boutique-hotel-pillows-zwolle-ontbijt
Breakfast is served!

In de hotelkamers van Pillows kom je tot rust.

Natuurlijk breng ik een bezoekje aan dit Pillows Hotel en wat me gelijk opvalt is de rust die het uitstraalt: geen drukke inrichting of fratsen aan de muren en een heerlijk rustige indeling van de kamers.

Interieur kamers boutique-hotel-pillows-zwolle

Eten bij Coperto Restobar

In het Pillows hotel, bevindt zich Coperto restobar. Voor een best redelijke prijs verwent chef Remco Jansen zijn gasten met diverse en mooie gerechten. Steak tartare, rolmops van makreel, baars ‘noisette’ en als toetje cheesecake met quinoa, het komt allemaal voorbij en het smaakt even heerlijk als het eruit ziet.

Coperto Restobar boutique-hotel-pillows-zwolle
Coperto Restobar Zwolle
Coperto Restobar Zwolle
cheesecake- Coperto Restobar Zwolle

Chef Remco Jansen

Remco Jansen wil met zijn gerechten een hoog niveau van eetbeleving neerzetten en legt enthousiast uit waarom hij voor bepaalde gerechten en ingrediënten heeft gekozen. Ook nu is alles weer ontspannen en bereikt het hotel zijn doel: ik heb wijn, heerlijk eten, goed gezelschap en geniet van het mooie interieur.

Lees ook:

SaveSave

SaveSave

SaveSave

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *