10 Van mijn favoriete “mama” Instagram accounts met minder dan 10K volgers.

door | apr 12, 2020 | Komt van pas

Ik heb een haat-liefde relatie met Instagram mama’s. Sterker nog, ik heb een kleine allergie ontwikkeld tegen de babyspam. Maar sommige van die mama Instagram accounts maken een dagelijks prachtige uitzondering. Een eindeloze bak inspiratie en herkenbare mooie en moeilijke momenten. Deze Instagram accounts verdienen veel meer liefde. Hierbij mijn favoriete familie instagram accounts met minder dan 10.000 volgers.

@Small_Acorns

Clementine May is de mama achter het Instagram account Small Acorns. Ik ben zwaar verliefd op de prachtig vervaage kleuren in haar foto’s. Met haar zoontje als de echte ster in sommige foto’s. Ze woont in Folkestone, maar werkt in een kunst galerie in London.

https://www.instagram.com/p/BngxKYsAvsy/

@nononsonsmom_an

An komt uit België en heeft twee flinke zoons. Ik kom niet vaak Instagram accounts tegen waar de kids iets ouder zijn. An is een no nonsense mama en daar hou ik van. Haar feed is gevuld met prachtige foto’s van voornamelijk het buitenleven. Er wordt flink door gewandeld en volgens mij vertrekt ze binnenkort weer richting de bergen.

https://www.instagram.com/p/Bs93ma_nKBk/

@sanne_karsten/

Sanne is een mama uit Nederland met 3 kleine zoontjes. Het alledaagse leven op een prachtige manier in beeld gebracht. En ik speel vals want ze is inmiddels al over de 10k.

https://www.instagram.com/p/B7xlwC5Ftns/

@ninavanhilst

Nina was ooit mijn bijna buurtvrouw in Amsterdam. Haar dochter heeft dezelfde naam als die van Deepa. Dat op zich waren voor mij al genoeg redenen om haar te volgen. Maar het wordt nog beter, Nina heeft een eigen kijk op de wereld en missie om de wereld een stukje beter te maken, stap voor stap. Dat inspireert! Mocht je fan zijn van haar foto’s, zo nu en dan host ze “motherhood foto sessies”. Dikke tip als je het mij vraagt.

https://www.instagram.com/p/BuB39nnFmVE/

@jeanninemosman

Jeannine woont tijdelijk in Engeland (ftijdelijk) met haar dochtertje. Ze schreef al 3 fantastische blogs vol kindvriendelijke tips in London. De stijl waarin ze haar dochter weet vast te leggen charmeert, alsmede de stijl van haar dochter zelf ook.

https://www.instagram.com/p/BtjdCmGlqyu/

@maginbeeld

Magda is misschien niet de meest logische Instagram mama account, maar steekt met kop en schouder boven de meeste Instagram accounts uit. Magisch, sfeervol en avontuurlijk. Deze foto met Instagram blogger “Adrienne” in de hoofdrol says it all.

https://www.instagram.com/p/BqhVvYeA4iC/

@alwaysmalee

Mama van twee meisjes en een fantastische story teller. De combi van woord en beeld is de reden dat ik haar ben gaan volgen. En die meisjes, zo prachtig.

https://www.instagram.com/p/BuMpDwDHsOm/

@rosieopreis

Isabelle is de mama van twee prachtige kindjes Isabelle en Rosie. Op Instagram neemt ze je mee op de reizen en uitjes die ze maakt met het gezin. Leuke day to day inspiratie en leuke foto’s!

https://www.instagram.com/p/CGl-NyVDyQ4/

Schermafbeelding 2020 12 07 om 12.58.45 e1607342463226

@typischt

Tjarda is een vrouw naar mijn hart. Recht voor zijn raap en groots genieter van de kleine momentjes. Leuk aan haar account is dat haar kinderen wat ouder zijn en ook zij graag naar het museum gaat. Typisch zo’n account waar ik blij van word.

https://www.instagram.com/p/CIOHxvNjGzK/

Schermafbeelding 2020 12 07 om 12.54.13 e1607342174554 1

@twobirdsandawhale

Reisde bijna een jaar de wereld rond en huist nu in het immer mooie Den Haag. Heeft zelf prachtige rode krullen, maar haar twee zoons kunnen er ook wat van.

https://www.instagram.com/p/BsuqMFhAd9_/

Wie zijn jouw favoriete Instagram mama accounts? Laat het ons weten, we laten ons graag inspireren!

Nog meer Instagram inspiratie?

0 reacties